+40722357156 / +40727849717  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Confidentialitate clienti

 

Dragi clienți,

 

 

Pentru ellisseacademy protecția datelor tale este o prioritate. Pentru a fi transparenți cu privire la cum folosim datele, precum și pentru a-ți comunica care sunt drepturile pe care tu le ai cu privire la aceste date, am redat mai jos câteva informații. Te rugăm să ne acorzi câteva minute din timpul tău, pentru a citi acest mesaj.

 

Ce date cu caracter personal prelucrăm despre tine?

 

ellisseacademy prelucrează datele tale cu caracter personal, în principal pentru comandarea produselor dorite si prestarea serviciilor de expediere pe care le-ai solicitat sau ale cărui beneficiar ești. Astfel, deținem următoarele categorii de date cu privire la tine sau dacă este cazul, la destinatarul tău:

 

 ·       Informații de contact (precum numele, adresa fizică, adresa de e-mail și numărul de telefon sau de fax, societatea în cadrul căreia lucrezi atunci când aceasta apelează la serviciile elisseacademy precum și funcția pe care o deții);

  • Informații despre expediere, care ne ajută să ne realizăm serviciile de livrare (precum numele, adresa fizică și numărul de telefon al destinatarului și semnătura acestuia cand este cazul pentru a dovedi realizarea livrării, numărul de AWB);
  • Informații colectate prin crearea și utilizarea contului în aplicația pe care magazinul nostru ți le pune la dispoziție
  • Informațiile necesare pentru a se realiza plata serviciilor si produselor noastre (precum detaliile contului tău bancar daca optati pentru aceasta varianta, adresa de facturare).

 

 De ce avem nevoie de aceste date?

 

Magazinul nostru prelucrează datele tale pentru a realiza următoarele scopuri:

 a)   Pentru colectarea, livrarea și urmărirea coletelor care trebuie să ajungă la destinatari;

b)   Pentru a răspunde la cererile sau întrebările adresate de către tine;

d)   Pentru a îți trimite comunicări cu privire la produsele si serviciile noastre care te-ar putea interesa sau evenimente organizate de către noi ;

e)   Pentru a asigura siguranța expedierilor catre tine;

f)    Pentru a respecta obligațiile legale care sunt impuse de lege;

 

 

Către cine transmitem datele tale cu caracter personal?

 

Ca regula ellisseacademy nu transmite datele tale cu caracter personal către terți destinatari, decât atunci când acest lucru este necesar pentru prestarea serviciilor de expediere sau pentru respectarea anumitor obligații ce ne revin  în calitate de prestator de servicii. Astfel, noi transmitem datele tale către:

 

a)   Curierat (fancourier) pentru a putea asigura livrarea coletului tău;

b)   Autorități și instituții publice atunci când legea ne impune sau atunci când există o cerere formală din partea acestora;

c)   Parteneri de încredere care ne ajută să realizăm până la capăt serviciile noastre (intermediari care ne furnizează servicii de transport etc.).

   

Care sunt drepturile tale?

 

Înțelegem importanța drepturilor pe care tu le ai în legătura cu datele tale, precum și importanța ca tu să îți cunoști drepturile. Astfel, își amintim că:

 

a)        Ai drept de acces la datele tale cu caracter personal– poți solicita confirmarea faptului că datele tale cu caracter personal sunt prelucrate de catre noi, iar în caz afirmativ, poți solicita accesul la aceste date, precum și anumite informații suplimentare despre prelucrarea lor;

b)        Dreptul la rectificare – poți obține rectificarea datelor cu caracter personal inexacte, precum si completarea celor care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea de informații suplimentare;

c)         Dreptul de a fi uitat – în situațiile reglementate expres de lege (în special în cazul retragerii consimțământului sau în cazul in care se constată că prelucrarea datelor cu caracter personal nu mai este necesară), poți obține ștergerea datelor tale cu caracter personal;

d)        Dreptul la restricționarea prelucrării– poți obține restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal în anumite situații reglementate expres de lege;

e)        Dreptul de a se opune prelucrării datelor cu caracter personal – te poți opune în orice moment, din motive legate de situația particulară în care te găsești, prelucrării întemeiate pe interesul legitim;

f)         Dreptul la portabilitatea datelor-  poți primi datele cu caracter personal furnizate, într-un format structurat, care poate fi citit automat, si poți solicita ca respectivele date să fie transmise altui operator;

g)        Dreptul de a depune plângere – poți depune plângere față de modalitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal. Plângerea se va depune la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;

h)        Dreptul de a retrage consimțământul – poți să îți retragi, în orice moment consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în cazurile în care prelucrarea se întemeiază pe consimțământ;

   

Cum poți să îți exerciți drepturile menționate mai sus în raport cu magazinul nostru?

 

Ne poți contacta pentru a-ți putea exercita drepturile prin toate căile de comunicare pe care le-ai folosit și până acum pentru a comunica cu noi.

 

Mai mult decât atât, ne poți contacta la adresa de mail elizanae@yahoo.com  special dedicată cererilor de exercitare a drepturilor clienților nostri, de pe magazin la sectiunea dedicata sau prin telefon la numerele +40727849717/+40721531269

 

Magazinul nostru se va asigura că vei primi un răspuns la solicitările tale în cadrul termenului legal.

   

Îți mulțumim că ești clientul nostru și sperăm ca și pe viitor să putem să-ți oferim servicii la un standard ridicat!

 

Magazinul online ellisseacademy .