+40722357156 / +40727849717  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Curs Microblading

     


Curs Microblading

Pret: 1.300,00 €

Disponibil in stoc

Costurile de livrare nu sunt incluse

Curs de baza - intensiv - 2 zile 

Microbladingul a fost inventat cu multe sute de ani in urma de catre japonezi.Microbladingul este o tehnica manuala, hiperrealista, ce ofera posibilitatea realizarii unor fire foarte fine, identice ca finete, culoare si curbura cu firul natural de spranceana.Ca si procedura, este asemanatoare cu micropigmentarea.

Pigmentul este introdus in membrana bazala care separa epiderma de derma, diferenta fiind data de faptul ca, daca la micropigmentare, aceasta se face cu un ac special care introduce pigmentul prin micropulsatiile produse de aparatul la care este atasat dermograful, la microblading introducerea pigmentului se face printr-o microlama foarte fina din otel inoxidabil chirurgical atasata la un « pen ».

Prin aceasta metoda se pot creea in sprânceană linii extrem de fine, asemenea celor naturale si uneori rezultatul poate fi confundat cu o sprânceană absolut naturală. Procedura de Microblading mai este numita BIO Tatuaj 6D din cauza pigmenților NON-toxici si hipoalergenici. Procedura  nu este dureroasa iar adâncimea pigmentilor este de 0,3 – 0,1mm, astfel este o metoda superficiala. Aceasta procedura este una manuala si nu afecteaza calitatea firelor de par.

Pigmentii folositi sunt vegetali si nu contin fier, ceea ce inseamna ca nu vor deriva in alte culori, in timp.Toate materialele folosite in cadrul acestor proceduri sunt sterile si de unica folosinta.

+40722357156 / +40727849717 - Comenzi telefonice
luni-vineri: 09:00-18:00Detalii produs


Categorie: MICROBLADING BIOTEK