DESPRE NOI

Despre Eliza Nae, master trainer international acreditat BiotekEliza Nae

 

Eliza Nae este un artist de succes recunoscut atât în Romania, cât și în intreaga Europa si Orient. Pe lângă căpătarea unei experiențe valoroase în Romania, a fost instruită de cei mai buni profesori și profesioniști internaționali de Permanent Make Up care au ajutat-o să stăpânească diverse tehnici și metode in dermopigmentare.

Etica muncii Elizei, devotamentul și profesionalismul incontestabil au ajutat-o să-și stabilească o mare reputație printre cei mai buni artiști din domeniul ei, precum și printre un grup larg de clienți mulțumiți și recunoscători.

Eliza este distribuitor oficial al BIOTEK pentru întreaga Romania. Talentul ei i-a adus recunoașterea celor mai mari și mai de succes companii și producători PMU, inclusiv BIOTEK. Fiind distribuitorul lor, scopul ei final este de a-și împărtăși dragostea pentru produsele de înaltă calitate BIOTEK din întreaga Romania.

În calitate de antrenor de top PMU, primește numeroase invitații pentru a judeca cele mai mari competiții de machiaj permanent și pentru a vorbi la evenimentele internaționale PMU.

Aventura Elizei in domeniu infrumusetarii a inceput in urma cu 25 de ani, cand a deschis primul centru, cu entuziasmul si idealismul corespunzator varstei, planuind sa ridice nivelul calitativ al serviciilor beauty peste standardul cu care era obisnuita in rolul de clienta.

Cu aceeasi exigenta si dedicatie in urma cu 17 ani, s-a indreptat si spre, Permanent Make Up si proceduri Para Medicale, invatand si practicand toate tehnicile disponibile de la traineri recunoscuti international, ca in cele din urma sa devin Master Trainer si Speaker la Congrese Internationale din Europa si Orient.

De la Microdermopigmentari Medicale, ca: reconstructia areolelor si mameloanelor ca urmare a unei mastectomii in tratamentul cancerului de san, cicatrici rezultate din interventii chirurgicale, vergeturi, alopecie, indepartarea tatuajelor, corectii, camuflari, neutralizari, la diverse tehnici de Dermopigmentare a sprancenelor, buzelor, ochilor, le-a studiat pe toate, dintr-o curiozitate si o dorinta constanta de a excela, punandu-si amprenta personala in stilul si tehnicile aplicate cu succes si remarcate de catre tehnicienii din bransa.

Unul dintre momentele memorabile a fost in 2017, cand, cu ocazia celebrarii a 30 de ani BIOTEK, a fost premiata si recunoscuta drept unul dintre cele 12 noi talente, selectata dintr-o multime de participanti, din peste 42 de tari participante.


Dincolo de recunoasterea celor din industrie insa, ceea ce ma face cu adevarat fericita si ma motiveaza este multumirea pe care o simt alaturi de fiecare clienta si studenta in parte.

________________________________________________________________________________________________
My adventure into the world of beauty began 25 years ago, when I opened the first centre with the idealism and enthusiasm of a young age, with a plan to improve the beauty standards I was used to as a client.

 The same passion I felt for Permanent Make Up and para-medical procedures 17 years ago, when I learned and practiced all the available techniques from international trainers and eventually became a Master Trainer and Speaker at International Congresses in Europe and the Middle East.

 Starting with Medical Micropigmentation, such as: areola reconstruction following a mastectomy procedure, scars due to surgical interventions, stretch marks, alopecia, tattoo removal, corrections, camouflage or color neutralizations and many different Dermopigmentation techniques of the eyebrows, lips, eyes. These skills were acquired thanks to a constant curiosity and desire to improve myself, to give a personal style and touch for my clients.

 One of the memorable moments of 2017 has been the celebration of 30 years since the foundation of Biotek, a leading manufacturer and distributor of Micropigmentation tools and techniques, where I had been recognized and awarded as one of the 12 new, upcoming talents, selected from a group of participants coming from 42 countries.

 Beyond the recognition I received from the industry leaders, what truly makes me happy and motivated is the joy I feel along with every satisfied client or student.


___________________________________________________________

Ma puteti urmari pe: 

https://www.facebook.com/CursDermopigmentareMicrobladingElizaNae
https://www.facebook.com/AcademiaElizaNaeBiotekRomania/
https://www.facebook.com/AcademiaElizaNaeMicropigmentareSpranceneSlobozia/
https://www.instagram.com/elizanae_pmu_dermamedical/Despre Gabriel Nicu Florea
Dermopigmentist cu precizie inginerească este capabil să creeze tehnici de machiaj semipermanent, cum ar fi: sprâncene, eyeliner, buze, scalp. Este specializat în indepartarea tatuajelor nedorite, corectii, camuflari, neutralizari, colorimetrie si pigmentologie. Gabriel și-a dobândit abilitățile în timpul numeroaselor cursuri de formare si congrese din toată Europa.

Cu toate acestea, cele mai mari cunoștințe și abilități provin din lucrul cu mentorul lui, Eliza Nae, care îi permite să dezvolte și să învețe în fiecare zi secretele machiajului permanent. El urmărește munca altor artiști PMU foarte apreciați cu mare pasiune și respect pentru a dobândi cunoștințele necesare pentru a satisface dorintele individuale ale clienților. Gabriel este un tehnician de încredere și apreciat de clienții si studentii săi.