Paleta Pigmenti

ACADEMY BIOTEK a dezvoltat o experiență de peste 30 de ani, o metodă de lucru aplicată instrumentelor și accesoriilor #Biotek, ce garantează rapid rezultate excelente.
Acele BIOTEK sunt fabricate in Anglia de catre singura companie din lume care produce ace pentru acupunctura #medicala. Sistemul de ascutire al #acelor este cel mai precis din lume, impiedicand franjurarea #pielii. Acele sunt #tratatecuargint, deoarece #argintul este un foarte bun #antibacteric si #antiinflamator.
Pudra din #pigmentiiBiotek este fabricata de compania farmaceutica #BAYER, iar pentru a-i omogeniza se foloseste Polyvinyl Pyrrolidon (nu contine apa), o substanta similara plasmei sangelui, compatibila corpului uman, avand un efect #antioxidant, si antiinflamator ce grabeste #regenerarea #tesutului. Toate aceste caracteristici fac ca produsele sa fie diferite de toate celelalte produse de pe piata si nu pot fi copiate pentru ca sunt #brevetate.

Permanent Make Up (machiajul semipermanent) trebuie tratat cu cea mai mare seriozitate si responsabilitate, pentru ca ramane vizibil destul de mult timp si ne dorim rezultate excelente, intrucat clientele noastre sunt cele mai importante!

Alegeti elizanaeacademy.ro pentru calitatea ireprosabil a materialelor si serviciilor oferite.