Lips Biolip

Pigmentii pentru buze au fost creati de catre compania Biotek in urma recomandarilor facute de catre tehnicieni cu renume international, cu experienta vasta in lucrari de micropigmentare buze prin tehnici de contur buze, umbrire sau umplere totala. Biotek are un control strict calitativ al instrumentelor și accesoriilor Biotek, ce garantează rapid rezultate excelente.
Solutiile de omogenizare folosite in biotek-romania sunt fabricati de compania farmaceutica BAYER, iar pentru a-i omogeniza se foloseste Polyvinyl Pyrrolidon (nu contine apa), o substanta similara plasmei sangelui, compatibila corpului uman, avand un efect antioxidant, si antiinflamator ce grabeste regenerarea tesutului. Toate aceste caracteristici fac ca produsele sa fie diferite de toate celelalte produse de pe piata si nu pot fi copiate pentru ca sunt brevetate.
Permanent Make Up (machiajul semipermanent) trebuie tratat cu cea mai mare seriozitate si responsabilitate, pentru ca ramane vizibil destul de mult timp si ne dorim rezultate excelente, intrucat clientele noastre sunt cele mai importante!